ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!

Καλή και ευχάριστη περιήγηση!
Εύχομαι κάτι χρήσιμο και βοηθητικό να βρεις εδώ!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ...

Το Ιστολόγιο COMPUTERS' TRICKS AND TIPS ... in Greek (CTTG) δημιουργήθηκε με βασικό στόχο την προσφορά βοήθειας και ενημέρωσης σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στην πορεία προστέθηκαν και άλλες θεματικές ενότητες, με ποικίλο περιεχόμενο. Μέχρι τώρα έχουμε βοηθήσει δεκάδες χρήστες, είτε προσφέροντάς τους συμβουλές, σε σχέση με τον υπολογιστή τους, είτε λύνοντας ένα απλό τεχνικό πρόβλημα, είτε καθαρίζοντας υπολογιστές από ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Ξεκαθαρίζουμε ότι η όποια βοήθεια προσφέρεται αφιλοκερδώς. Μοναδικό μας κέρδος η δική σας ενημέρωση για την πιο σωστή και ασφαλή χρήση του υπολογιστή σας. Αν τώρα επιθυμείτε να πείτε ένα καλό λόγο για μας στους φίλους σας, αυτό θα μας έδινε ένα επιπρόσθετο λόγο για να συνεχίσουμε. 

Τα θέματα - ενότητες που περιλαμβάνει αυτό το Ιστολόγιο βρίσκονται στη γαλάζια κορδέλα, ακριβώς κάτω από τον τίτλο. Μπορείτε να επιλέγετε από εκεί την ενότητα που σας ενδιαφέρει και να διαβάζετε τις αντίστοιχες αναρτήσεις.

 
Η ενότητα ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ παραπέμπει στην Αρχική Σελίδα του Ιστολογίου, η οποία περιλαμβάνει τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναρτήσεις. Αν θέλετε να διαβάσετε μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε παλαιότερα, απλά επιλέξτε, στο κάτω μέρος της σελίδας, Παλαιότερες Αναρτήσεις. Όλες τις αναρτήσεις, ομαδοποιημένες κατά μήνα, μπορείτε να τις βρείτε στον γκρίζο χώρο δεξιά, κάτω από τον τίτλο ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ.
 
Στην ενότητα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ θα ενημερώνεστε για οτιδήποτε κρίνεται σκόπιμο από τον διαχειριστή του Ιστολογίου (Twinkler).

Στην ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ μπορείτε να στέλνετε email στον διαχειριστή του ιστολογίου, μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας. Τα όσα γράφετε εκεί δεν φαίνονται δημόσια. Αποστέλλονται κατευθείαν ως email. Μπορείτε ακόμα, στην ανάρτηση Ερωτήσεις, να ρωτήσετε οτιδήποτε έχει σχέση με τα θέματα του Ιστολογίου. Αυτό θα το κάνετε μέσω των σχολίων. Επιλέξτε πρώτα τον τίτλο της ανάρτησης (Ερωτήσεις) και στο κάτω μέρος δημοσιεύσετε το δικό σας σχόλιο - απορία - ερώτηση. Σχόλια μπορείτε να αφήσετε και σε όποια ανάρτηση επιθυμείτε.

Να έχετε υπόψη ότι για να κάνετε ένα σχόλιο θα πρέπει να επιλέξετε ως προφίλ το προφίλ του λογαριασμού σας στο Google. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πιο πρόσφατα σχόλια, στον σχετικό χώρο, στα δεξιά του Ιστολογίου: ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. Δημοσιεύονται τα δύο τελευταία σχόλια από κάθε ανάρτηση.

Αν επιθυμείτε να ψάξετε μια συγκεκριμένη ανάρτηση, γράψτε τον τίτλο της ή απλά λέξεις κλειδιά που αφορούν σε αυτήν, στον χώρο δεξιά, με τίτλο ΨΑΧΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, και κάντε αναζήτηση. Θα εμφανιστούν οι αναρτήσεις που περιλαμβάνουν τις λέξεις κλειδιά που καταχωρήσατε.

Αν σας αρέσει ο χώρος, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να γίνετε μέλη, καθώς επίσης να μας προτείνετε στο Google (g+1) ή σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ευπρόσδεκτοι είστε ακόμα να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς μας, που δημοσιεύονται κάθε τόσο, και να κερδίσετε κάποιο από τα δώρα μας, εάν είστε μέλη!


Καλή σας μέρα!
Αν διερωτάστε ακόμα γιατί το κάνουμε αυτό, 
δέστε το πιο κάτω βίντεο, πριν πάτε παρακάτω :)


Share it