Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

SOS!!! Ενημέρωση Adobe Flash Player!!! (29.0.0.140)

0Νέα ενημέρωση για το Adobe Flash Player! 

Με δεδομένο ότι το εργαλείο αυτό γίνεται συχνά μέσο για την εξάπλωση ιών και κακόβουλου λογισμικού, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ!

Εφόσον, λοιπόν, έχει αποδεσμευτεί νέα ενημέρωση (29.0.0.140), ελέγχουμε από εδώ ποια έκδοση του Flash Player έχουμε σε κάθε περιηγητή μας, και, αν πρέπει, κατεβάζουμε τη νεότερη έκδοση  από τους συνδέσμους που ακολουθούν:

Για Internet Explorer (Windows XP, Vista, 7): Flash Player for Active X

Για Firefox, Pale Moon και Safari - NPAPI:  Flash Player Plug-in

Για Opera και chromium based browsers - PPAPI: Flash Player ppapi

Αν έχουμε δύο ή περισσότερους από τους πιο πάνω περιηγητές, πρέπει να κατεβάσουμε και τις δύο/τρεις ενημερώσεις. Διαφορετικά δεν θα μπορούμε να δούμε ένα βίντεο σε όλους τους περιηγητές μας, και θα παίρνουμε το μήνυμα ότι χρειαζόμαστε το καινούριο Flash Player. Ασφαλώς θα διερωτηθούμε εκείνη την ώρα "Μα γιατί πάλι; Αφού ενημέρωσα τον Flash Player!" Η απάντηση, λοιπόν, βρίσκεται εδώ: στην ενημέρωση του Adobe Flash Player σε όλους τους περιηγητές που έχουμε στον υπολογιστή μας. :)

Για Internet Explorer και Edge ΜΟΝΟ, σε Windows 8, 8.1 και 10 o Flash Player θα ενημερωθεί μέσω των ενημερώσεων των Windows. Αν δεν έχουμε ενεργοποιημένη την επιλογή για αυτόματες ενημερώσεις των Windows, η ενημέρωση μπορεί να γίνει από εδώ. Επίσης, ο Google Chrome θα ενημερωθεί αυτόματα. Αν έχουμε άλλους περιηγητές, θα πρέπει να ενημερώσουμε τον Flash, από τους συνδέσμους πιο πάνω.

Αν έχουμε κατεβάσει τον Flash Player, αλλά παρόλα αυτά έχουμε πρόβλημα με την προβολή εφαρμογών που τον χρησιμοποιούν, τότε βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε ενεργοποιημένη τη δυνατότητα χρήσης του:

Ιnternet Explorer
Firefox και Pale Moon
Safari
Chrome
Opera
   

Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια, εδώ:  Flash Player Information and Help


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ADOBE FLASH PLAYER Ή ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΞΕΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ FLASH PLAYER, Π.Χ. ΤΟΥ MCAFEE ANTIVIRUS ΚΑΙ ΤΟΥ GOOGLE CHROME!
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Share it