Τρίτη, 3 Απριλίου 2018

Δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας PDF αρχείων

0Το θέμα της επεξεργασίας αρχείων PDF είναι ένα θέμα που μάς απασχολεί κατά καιρούς. Είτε επειδή θέλουμε να κάνουμε μια μικρή διόρθωση στο κείμενο, είτε επειδή θέλουμε να συμπληρώσουμε κάτι, είτε επειδή θέλουμε απλά να μετατρέψουμε το μη επεξεργάσιμο θεωρητικά αρχείο PDF σε επεξεργάσιμο αρχείο DOCX. 

Σε παλαιότερες αναρτήσεις προτείναμε κάποιες λύσεις, που περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο online μετατροπές, αλλά και τη χρήση του δωρεάν LibreOffice Draw. Σήμερα, θα προτείνουμε τρία προγράμματα, τα οποία προσφέρονται μεν σε εμπορική μορφή, η δωρεάν έκδοσή τους, όμως, είναι αρκετά καλή, ώστε να ικανοποιήσει περισσότερες από τις βασικές ανάγκες ενός μέσου χρήστη. Χρειάζεται ασφαλώς μια εξερεύνηση των τριών προγραμμάτων, έτσι ώστε να επιλέξουμε αυτό που μας εξυπηρετεί καλύτερα. Προσωπικά επιλέγω το τελευταίο στη σειρά.


Με το 85% των δυνατοτήτων του να λειτουργούν στη δωρεάν έκδοση, το PDF-XChange Editor μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αρχείων PDF από σκαναρισμένα αρχεία, εικόνες και κείμενα. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα συμπλήρωσης PDF εντύπων, καθώς και προσθήκης σχολίων και συνδέσμων, πάνω στο PDF αρχείο. Περισσότερα, στη σελίδα του προϊόντος.


Δωρεάν έκδοση με πάρα πολλές δυνατότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν τα πιο πάνω, και παρουσιάζονται στη σελίδα του προϊόντος.


Και εδώ, η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει όλα τα πιο πάνω, καθώς και πολλά άλλα, τα οποία μπορούμε να διαβάσουμε στη σελίδα του προϊόντος.


Φυσικά, υπάρχουν και άλλα δωρεάν προγράμματα, τα οποία μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες τις ίδιες ή παρόμοιες με τα πιο πάνω. Καθένας δουλεύει με κάποια από αυτά, αποκτά εμπειρίες από τη χρήση τους, και απ' εκεί και πέρα τα προτείνει και σε άλλους. Αυτό κάναμε κι εμείς. 


Εσείς πώς επεξεργάζεστε τα PDF αρχεία σας;Παλαιότερες αναρτήσεις για την επεξεργασία PDF αρχείων:

Επεξεργασία αρχείων pdf σε Word

Επεξεργασία αρχείων pdf. NEO!

Επεξεργασία κειμένου από εικόνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Share it