Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

Δώρο ένα Office 2018!

0Το δώρο του CTTG για τον διαγωνισμό που τρέχει είναι μία σουίτα γραφείου Ashampoo Office 2018, που περιλαμβάνει προγράμματα αντίστοιχα των προϊόντων της Microsoft, Word, Power Point και Excel.

Για όσους προβληματίζονται ακόμα να αγοράσουν τη σουίτα του Microsoft Office, λόγω τιμής (λίγο πάνω από 100 ευρώ), η νέα σουίτα από την Ashampoo αποτελεί απάντηση, με 29,99 ευρώ, που αποτελεί προσφορά των ημερών αυτών.

Διαβάζουμε στη σελίδα του προϊόντος:


Όλοι γνωρίζουμε εναλλακτικές λύσεις στο Microsoft Office, αλλά γνωρίζετε μήπως μία σουίτα χαμηλού κόστους, η οποία είναι πλήρως συμβατή με τις πρόσφατες και κλασικές μορφές της Microsoft; Μία σουίτα χωρίς συμβιβασμούς και καμπύλη μάθησης; Το Ashampoo Office 2018 είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να δημιουργήσετε έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις με όλες τις ανέσεις και τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από μια πλήρης σουίτα γραφείου. Είναι η δύναμη που συναντά την συμπαγή δύναμη στην απόλυτη σουίτα του Office!

Σε όσους, λοιπόν, ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δωρεάν τη νέα σουίτα γραφείου Ashampoo Office 2018, θυμίζουμε τον νέο διαγωνισμό μας, Μαθηματικό φιδάκι! Απαντήστε σωστά και μπείτε στην κλήρωση!
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Share it