Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

SOS!!! Ενημέρωση Adobe Flash Player!!! (25.0.0.171)

0Νέα ενημέρωση για το Adobe Flash Player! 

Με δεδομένο ότι το εργαλείο αυτό γίνεται συχνά μέσο για την εξάπλωση ιών και κακόβουλου λογισμικού, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ!

Εφόσον, λοιπόν, έχει αποδεσμευτεί νέα ενημέρωση (25.0.0.171), ελέγξετε από εδώ ποια έκδοση του Flash Player έχετε σε κάθε περιηγητή σας, και, αν πρέπει, κατεβάστε τη νεότερη έκδοση  από τους συνδέσμους που ακολουθούν:

Για Internet Explorer (Windows XP, Vista, 7): Flash Player for Active X

Για Firefox, Pale Moon και Safari - NPAPI:  Flash Player Plug-in

Για Opera και chromium based browsers - PPAPI: Flash Player ppapi

Αν έχετε δύο ή περισσότερους από τους πιο πάνω περιηγητές, πρέπει να κατεβάσετε και τις δύο/τρεις ενημερώσεις. Διαφορετικά δεν θα μπορείτε να δείτε ένα βίντεο σε όλους τους περιηγητές σας, και θα παίρνετε το μήνυμα ότι χρειάζεστε το καινούριο Flash Player. Ασφαλώς θα διερωτηθείτε εκείνη την ώρα "Μα γιατί πάλι; Αφού ενημέρωσα τον Flash Player!" Η απάντηση, λοιπόν, βρίσκεται εδώ: στην ενημέρωση του Adobe Flash Player σε όλους τους περιηγητές που έχετε στον υπολογιστή σας. :)

Για Internet Explorer και Edge ΜΟΝΟ, σε Windows 8, 8.1 και 10 o Flash Player θα ενημερωθεί μέσω των ενημερώσεων των Windows. Αν δεν έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή για αυτόματες ενημερώσεις των Windows, η ενημέρωση μπορεί να γίνει από εδώ. Επίσης, ο Google Chrome θα ενημερωθεί αυτόματα. Αν έχετε άλλους περιηγητές, θα πρέπει να ενημερώσετε τον Flash, από τους συνδέσμους πιο πάνω.

Αν έχετε κατεβάσει τον Flash Player, αλλά παρόλα αυτά έχετε πρόβλημα με την προβολή εφαρμογών που τον χρησιμοποιούν, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιημένη τη δυνατότητα χρήσης του:

Ιnternet Explorer
Firefox και Pale Moon
Safari
Chrome
Opera
   

Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια, εδώ:  Flash Player Information and Help


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ADOBE FLASH PLAYER Ή ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΞΕΤΙΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ FLASH PLAYER, Π.Χ. ΤΟΥ MCAFEE ANTIVIRUS ΚΑΙ ΤΟΥ GOOGLE CHROME!
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Share it