Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Εύκολη πρόσβαση στα Windows updates

0Η ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος ενός υπολογιστή είναι μια απαραίτητη ενέργεια για την προστασία και την ασφάλειά του. Υπολογιστής χωρίς τις απαραίτητες ενημερώσεις είναι πέρα για πέρα ευάλωτος σε κάθε κακόβουλο λογισμικό, και ας διαθέτει το καλύτερο antivirus!

Παρόλο που τα Windows 10 κάνουν αυτόματα τις ενημερώσεις τους, και κατηγορήθηκαν μάλιστα γι' αυτό, υπάρχουν φορές που κάτι μπορεί να μην πάει καλά και η διαδικασία κάπου να σκαλώσει. Είναι καλό, επομένως, πού και πού να ελέγχουμε για ενημερώσεις, και, αν υπάρχουν, να τις κάνουμε.

Η διαδικασία μπορεί να γίνει αν επιλέξουμε Ρυθμίσεις, Ενημερώσεις και ασφάλεια, και ακολούθως  Έλεγχος για ενημερώσεις. Αν, ωστόσο, θέλουμε κάτι πιο γρήγορο και άμεσο, μπορούμε να έχουμε όλες τις επιλογές για τις ενημερώσεις, με ένα δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας μας:
Πώς θα το κάνουμε αυτό: 

1. Κατεβάζουμε το πιο κάτω registry file, από τη σελίδα Windows Ten Forums, και το αποθηκεύουμε στην επιφάνεια εργασίας μας.

http://www.tenforums.com/attachments/tutorials/95567d1470946558-windows-update-settings-context-menu-add-windows-10-a-add_windows_update_settings_to_desktop_context_menu.reg

2.  Κάνουμε διπλό κλικ στο αρχείο που μόλις αποθηκεύσαμε. Επιλέγουμε YES ή ΟΚ, όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να πάρουμε το μήνυμα ότι το αρχείο αποθηκεύτηκε στο μητρώο του υπολογιστή.

3. Σβήνουμε το αρχείο από την επιφάνεια εργασίας μας.

Αυτό ήταν όλο. Τώρα, με ένα δεξί κλικ, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε όλες τις επιλογές που αφορούν στις ενημερώσεις των Windows.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Share it