Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Πρώτη Επετειακή Αναβάθμιση των Windows 10!

0Η 29η του Ιούλη ήταν η τελευταία μέρα που μπορούσε κανείς, να αναβαθμίσει το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή του, Windows 7 ή Windows 8.1, σε Windows 10. Πλέον, όποιος επιθυμεί το νέο λειτουργικό της Microsoft, μπορεί είτε να το αγοράσει και να το εγκαταστήσει στον παλιό του υπολογιστή, στην τιμή των 119 δολαρίων, είτε να αγοράσει καινούριο υπολογιστή.

Για όσους αναβάθμισαν και μόνο, η Microsoft δίνει τη δυνατότητα να πάρουν τη νέα μεγάλη αναβάθμιση των Windows. Επίσημα η αναβάθμιση αυτή έχει ονομαστεί Windows 10 Anniversary Update, και η διανομή της έχει ξεκινήσει από χθες, 2 Αυγούστου 2016. 


H προσφορά της Επετειακής Αναβάθμισης δεν θα γίνει ταυτόχρονα σε όλους τους υπολογιστές που τρέχουν με Windows 10, αλλά σταδιακά, όπως ακριβώς έγινε και η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση τον Νοέμβριο. Περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις, ασφαλείας, πρακτικές και αισθητικές, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε όσους δεν είναι ικανοποιημένοι να την καταργήσουν, μέσα σε ένα διάστημα 10 ημερών.

Αν κάποιος επιθυμεί να προχωρήσει στην Επετειακή Αναβάθμιση των Windows, και δεν θέλει να περιμένει στη σειρά, μπορεί να το κάνει, από αυτή τη σελίδα της Microsoft: Windows 10 update history.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Share it