Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Μέλη μόνο με Gmail... (Βρήκαμε το λάθος)

0
Τις τελευταίες μέρες έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να διαγράφονται αυτόματα, και χωρίς κάποιο προφανή λόγο, κάποια μέλη του CTTG. Συγκεκριμένα, τα 46 μέλη έγιναν ξαφνικά 41 (πριν πει στην παρέα μας η Νηρηίδα, την οποία και καλωσορίζουμε θερμά). Ρωτήσαμε τα 3 (Maria, Elpida, DRANOPAN) από τα 5 (Maria, Elpida, DRANOP, BIBH, LillyF) μέλη που ... εξαφανίστηκαν, και εξέφρασαν την έκπληξή τους, αφού δεν ζήτησαν τα ίδια να διαγραφούν.

Θα παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση τις επόμενες ημέρες, θα διερευνήσουμε κάθε πιθανή αιτία και ελπίζουμε το πρόβλημα να επιλυθεί. Απολογούμαστε για την ... αγενέστατη συμπεριφορά του Blogger ;), και καλούμε τα μέλη που διαγράφηκαν χωρίς τη θέλησή τους να κάνουν ξανά εγγραφή, αν το επιθυμούν.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες του CTTG, και ιδιαίτερα τα μέλη, για την παρουσία τους εδώ. Εύχομαι το CTTG να αποτελέσει ένα ωφέλιμο, φιλικό και ευχάριστο διαδικτυακό χώρο για όλους!

Καλή συνέχεια!

Twinkler

ΔΙΟΡΘΩΣΗ (29 Ιανουαρίου 2016): 

Το ψάξαμε και βρήκαμε ότι το Blogger δεν δίνει πλέον τη δυνατότητα σε κάποιον με Yahoo email να γίνει μέλος σε ένα Ιστολόγιο. Θα το διαπιστώσετε όταν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο Γίνετε μέλη αυτού του Ιστοτόπου (στο κάτω μέρος δεξιά): υπάρχει επιλογή μόνο για Gmail. Τα 3 από τα 5 μέλη που διαγράφηκαν αυτές τις μέρες χρησιμοποίησαν το Yahoo email τους, και αυτή είναι η αιτία για την οποία το Blogger τούς διέγραψε αυτόματα. Λυπούμαστε πραγματικά γι' αυτό, αφού είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμάς. Αν κάποιο από τα μέλη που διαγράφηκαν έχει Gmail και επιθυμεί ξανά εγγραφή, είναι ευπρόσδεκτο. 
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Share it