Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Ξεκινά η κυκλοφορία των Windows 10!

0Αύριο είναι η ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας των Windows 10, οπότε και το αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα θα αρχίσει να προσφέρεται από τη Microsoft.

Αυτοί που θα το πάρουν πρώτοι είναι οι εκατομμύρια εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows Insiders, αφού αυτοί βοήθησαν στην προσπάθεια αναβάμισης και βελτίωσης, και τις επόμενες μέρες η εταιρεία θα συνεχίσει την κυκλοφορία κατά κύματα, καθώς αναμένεται μεγάλος φόρτος στους servers διανομής. Θα προηγηθούν οι πελάτες που έχουν κάνει κράτηση, οπότε και στον υπολογιστή τους, κάποια στιγμή, θα κατεβεί το νέο λειτουργικό σύστημα. Εναπόκειται στον καθένα πότε θα αποφασίσει να κάνει εγκατάσταση. 

Τα Windows 10 έχουν περάσει ήδη πολλές δοκιμές, αλλά όπως αναφέρει και η Microsoft, θα υπάρχουν ακόμα κάποια σφάλματα, τα οποία φυσικά θα επιλύονται με τις επόμενες ενημερώσεις. Ένα από τα θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα είναι οι αυτόματες ενημερώσεις, και η απουσία δυνατότητας επιλογής από τον χρήστη για την εγκατάστασή τους. Το γεγονός ότι αυτό μπορεί να αφορά και σε drivers, έχει ήδη δημιουργήσει κάποια προβλήματα, τα οποία και εξετάζονται.

Περισσότερα, στους συνδέσμους πιο κάτω: 

Για ερωτήσεις και απαντήσεις, σχετικά με τα Windows 10, διαβάστε την ανάρτηση:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Share it