Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Μεταφορά αρχείων από iphone στον υπολογιστή

0Η ανάρτηση αυτή αφορά σε χρήστες συσκευών με iOS: iphone, ipod touch, ipad. 

Πολλές φορές ακούω φίλους που έχουν τέτοιες συσκευές να παραπονιούνται ότι το μόνο ελάττωμα που βρίσκουν σε αυτές είναι η απουσία εύκολου τρόπου για μεταφορά των αρχείων τους στον υπολογιστή. Αρκετοί συμβιβάζονται με τη χρήση των iTunes. Άλλοι, όμως, οι περισσότεροι, δυσκολεύονται με τη διαδικασία που απαιτεί η εφαρμογή αυτή, με αποτέλεσμα να μην μπαίνουν καν στον κόπο να αδειάζουν κάθε τόσο τη συσκευή τους.

Λοιπόν, η εφαρμογή Syncios, που σας παρουσιάζω σήμερα, θα σας λύσει πραγματικά τα χέρια!

Πρώτα απ' όλα, είναι δωρεάν. Έπειτα, το μόνο που χρειάζεται είναι να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, να την ανοίξετε, και να ενώσετε με το σύρμα τη συσκευή με τον υπολογιστή. Αυτόματα, το Syncios θα αναγνωρίσει τη συσκευή, και θα σας εμφανίσει πληροφορίες γι' αυτήν, στο δεξιό μέρος της οθόνης. Στο αριστερό μέρος, μπορείτε να δείτε οτιδήποτε μπορεί να έχει μέσα η συσκευή σας: media, photos, ebooks, applications. Κάνοντας κλικ πάνω σε μια από αυτές τις κατηγορίες, στο δεξιό μέρος της οθόνης θα εμφανιστεί οτιδήποτε σχετικό υπάρχει μέσα στη συσκευή. Επιλέγετε τι θέλετε, και κάνοντας copy - paste μεταφέρετε τα βίντεο ή τις φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο θέλετε στον υπολογιστή. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να μεταφέρετε ό,τι θέλετε από τον υπολογιστή στη συσκευή! (Υπάρχουν και οι επιλογές Inport και Export, που αντικαθιστούν το Copy και Paste)

Βέβαια, υπάρχουν και άλλες δυνατότητες, όπως η μετατροπή βίντεο ή αρχείου ήχου σε άλλα φόρματ και η δημιουργία ήχου κλήσης.

Όλα, μπορούν να γίνουν εύκολα, γρήγορα και απλά, και φυσικά δωρεάν!

Κατεβάστε το Syncios από εδώ, δοκιμάστε το και πέστε μας τη γνώμη σας!


Εσείς που είστε κάτοχοι συσκευών με iOS, με ποιο τρόπο μεταφέρετε τα αρχεία σας από και προς τον υπολογιστή;


ΤΙΠ: Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το iTunes για να λειτουργήσει το Syncios. Παρόλα αυτά, την ώρα που θα χρησιμοποιήσετε το Syncios, το iTunes πρέπει να κλείσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Share it