Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Φιλολογικό Μνημόσυνο για τον Χρήστο Θεοφιλίδη

3

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Κύπρου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο,
το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνουν

φιλολογικό μνημόσυνο για τον Χρήστο Θεοφιλίδη.

Περισσότερες πληροφορίες στην πρόσκληση που ακολουθεί.

Π.Α. μέχρι 29.5.2015 στα τηλέφωνα 99112890 και 99431376.3 σχόλια :

 1. Έχει περάσει σχεδόν μια βδομάδα από το Φιλολογικό Μνημόσυνο, όμως θεωρώ σημαντικό, έστω και τώρα, να ακουστούν κάποια πράγματα, προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων. Ο ΕΟΚ όφειλε να κάνει μια καλύτερη ενημέρωση σχετικά με την εκδήλωση αυτή. Δεν είναι δυνατόν να διοργανώνεται κάτι τέτοιο, αλλά τα μέλη του να μην έχουν ιδέα. Και διευθύνσεις έχουν και email και τηλέφωνα. Ο εκλιπών δεν ήταν τυχαίο πρόσωπο και είναι κρίμα που πολλοί δεν ενημερώθηκαν. Κι εγώ μέλος είμαι, αλλά δεν ενημερώθηκα από τον Όμιλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ είμαι μέλος του ΕΟΚ και δεν πήρα καμία ενημέρωση. Αναρωτιέμαι πώς χειρίστηκε ο όμιλος το θέμα της ενημέρωσης. Προσωπικά το έμαθα μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, διαφορετικά δεν θα είχα ιδέα για το φιλολογικό μνημόσυνο. Πάντως είναι κρίμα. Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος που εκτιμούσε το έργο του εκλιπόντα και θα ήθελε να παρευρεθεί στο μνημόσυνο ήταν πολύ περισσότερος από αυτούς που παρευρέθηκαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @Ανώνυμος

  Η αίθουσα ήταν σχεδόν γεμάτη, αλλά σίγουρα πολύ περισσότεροι θα παρευρίσκονταν, αν ενημερώνονταν. Και όχι μόνο μέλη του Εκπαιδευτικού Ομίλου, αλλά και άλλοι εκτιμητές του έργου του Χρήστου Θεοφιλίδη. Κατά τα άλλα έπρεπε να κάνουμε και κράτηση. Και ναι, σημασία έχει τι κάνεις όσο ο άλλος είναι ακόμα ζωντανός, όμως σε τέτοιες περιπτώσεις επιβάλλεται μια πιο σωστή οργάνωση. Είναι και αυτό μέρος της διαδικασίας. Μια ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης για έναν άνθρωπο που η οργάνωση και η επιδίωξη του τέλειου ήταν βασικά χαρακτηριστικά προσόντα. Αιωνία του η μνήμη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Share it