Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

SOS!!! Νέα ενημέρωση Java (έκδοση 8, ενημέρωση 40)!

0

Έχει αποδεσμευτεί νέα έκδοση του Java και μας ξέφυγε!

Παρόλο που η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών διαδικτύου δεν χρειάζεται το Java, πολλοί εξακολουθούν να το διατηρούν. Με δεδομένο ότι το Java μπορεί να αποτελέσει αιτία προσβολής του υπολογιστή από ιούς, κακόβουλο λογισμικό και χακερικές επιθέσεις, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι πάντα ενημερωμένο.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη νεότερη έκδοση του Java από τον πιο κάτω σύνδεσμο:  

Java SE 8u40
 
Όταν εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση, θα πρέπει να απεγκαταστήσετε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις Java. Αυτή τη δυνατότητα τη δίνει πλέον το ίδιο το Java, κατά την εγκατάστασή του. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, δεν γίνει αυτό, πηγαίνετε στο Control Panel, Programs, Uninstall a Program. Βρέστε όλες τις παλαιότερες εκδόσεις (η νεότερη είναι η 8, ενημέρωση 40), δεξί κλικ και uninstall.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το Java, αν το χρειάζεστε ή όχι και πώς μπορείτε να το χειριστείτε με τρόπο που να συμβάλλει στην ασφάλεια του υπολογιστή σας, εδώ: Γιατί πρέπει να απεγκαταστήσω το Java από τον υπολογιστή μου. Στην ανάρτηση αυτή υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνει κάποιος που χρειάζεται το Java μόνο για να τρέχει κάποια συγκεκριμένα προγράμματα και όχι για το διαδίκτυο.

Ελέξγετε την έκδοση Java που έχει ο υπολογιστής σας εδώ: Java on my computer

Στην περίπτωση που έχετε απενεργοποιήσει το Java από τους διάφορους περιηγητές διαδικτύου, δεν θα μπορέσετε να δείτε την έκδοση του Java σας από τον σύνδεσμο αυτό. Ο έλεγχος μπορεί να γίνει από το Contol Panel, στα Programs. 
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Share it