Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

SOS!!! Adobe Flash Player και Java (ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ!!!)

0

Εδώ και μερικές μέρες έχουν αποδεσμευτεί ενημερωμένες εκδόσεις τόσο του Adobe Flash Player (14), όσο και του Oracle Java (Version 7, Update 60).

Με δεδομένο ότι τα δύο αυτά εργαλεία γίνονται το μέσο για την εξάπλωση ιών και κακόβουλου λογισμικού, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ.Adobe Flash Player

Για περιηγητές εκτός Internet Explorer (Firefox, PaleMoon, Opera...):  Flash Player Plug-in

Για Internet Explorer (Windows XP, Vista, 7): Flash Player for Active X

Αν έχετε δύο ή περισσότερους από τους πιο πάνω περιηγητές, πρέπει να κατεβάσετε και τις δύο ενημερώσεις. Διαφορετικά δεν θα μπορείτε να δείτε ένα βίντεο για παράδειγμα, όταν μπείτε στο διαδίκτυο από έναν από τους περιηγητές σας, και θα σας ζητά να εγκαταστήσετε εκείνη την ώρα το κατάλληλο plug in. Ασφαλώς θα διερωτηθείτε εκείνη την ώρα "Μα γιατί πάλι; Αφού ενημέρωσα τον Flash Player!" Η απάντηση, λοιπόν, βρίσκεται εδώ. :)

Για Internet Explorer σε Windows 8, o Flash Player θα ενημερωθεί μέσω των ενημερώσεων των Windows. O Google Chrome θα ενημερωθεί αυτόματα.

Αν έχετε κατεβάσει τον Flash Player, αλλά παρόλα αυτά έχετε πρόβλημα με την προβολή εφαρμογών που τον χρησιμοποιούν, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιημένη τη δυνατότητα χρήσης του:

Ιnternet Explorer
Firefox και PaleMoon
Safari
Chrome
Opera
   

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ FLASH PLAYER, ΞΕΤΙΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ FLASH PLAYER, Π.Χ. ΤΟΥ MCAFEE ANTIVIRUS!JAVA

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση: εδώ

Στο σημείο αυτό υπενθυμίζω ότι το Java δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει σε έναν υπολογιστή. Τα περισσότερα παιγνίδια ή εφαρμογές στο διαδίκτυο δεν το χρησιμοποιούν πλέον. Γι' αυτό θα κάνετε... μεγάλη χάρη στον υπολογιστή σας αν το απεγκαταστήσετε εντελώς! Αν, όμως, έχετε κάποια λογισμικά που το χρειάζονται για να λειτουργήσουν (π.χ. SPSS), τότε αφήστε το εγκαταστημένο, στη νεώτερη πάντοτε έκδοση, αλλά απενεργοποιήστε το από το διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό, ανατρέξετε σε αυτή την ανάρτηση: Γιατί πρέπει να απεγκαταστήσω το Java από τον υπολογιστή μουΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Share it