Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Για απεριόριστες ζωές στο Candy Crush!

5Σας έτυχε να θέλετε να παίξετε Candy Crush αλλά δεν έχετε άλλες ζωές; Αντέχετε να περιμένετε άλλα 30 λεπτά, μέχρι να σας δοθεί μια ζωή ακόμα; Και άλλα τόσα, για να συμπληρωθούν οι πέντε ζωές που σας προσφέρει το παιγνιδι; 

Θα μου πείτε, "έχω Face Book, και οι φίλοι μου θα μου δώσουν όσες ζωές θέλω".  Ωραία!

Και αν δεν έχετε Face Book;

Πρέπει σώνει και καλά να αποκτήσετε Face Book; Τι κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Οι πιο απελπισμένοι ίσως αγοράσουν ζωές! Οι άλλοι, θα περιμένουν, θα ονειρεύονται καραμελίτσες να σπάζουν, θα προσπαθούν να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους, κουνώντας το μολύβι τους λες και ... κλείνουν πεντάδα από καραμέλες, για μα μην τα πολυλογώ, θα καταληφθούν από το σύνδρομο του Candy Crush!

Και όμως!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!! Και η λύση είναι ΕΔΩ!!! Μπορείτε να έχετε όσες ζωές θέλετε, να παίξετε όσα παιγνίδια θέλετε την ημέρα, αν ακολουθήσετε αυτά το πολύ απλά βηματάκια!

Έτοιμοι; 

1. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις του κινητού ή του tablet ή του ipod σας και αλλάξετε την ημερομηνία. Αν σήμερα είναι 25 Ιουνίου, εσείς βάλτε 26 Ιουνίου.

2. Πηγαίνετε στο Candy Crush. ΜΗΝ πατήσετε Play, όμως. Θα δείτε ότι οι ζωές σας είναι τώρα πέντε.

3. Πηγαίνετε ξανά στις ρυθμίσεις της ημερομηνίας της συσκευής σας, και επαναφέρετε τη σωστή ημερομηνία. Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό. Αν δεν το κάνετε, τότε θα περιμένετε άλλες 24 ώρες για να αποκτήσετε μια ζωή!

4. Αφού επαναφέρετε τη σωστή ημερομηνία, πηγαίνετε στο αγαπημένο σας παιγνίδι και εξαντλήστε τις πέντε σας ζωές!

5. Επαναλάβετε τα βήματα 1 - 3 όσες φορές θέλετε!

Ποιος χρειάζεται Face Book!!!!!!! Και ποιος χρειάζεται να αγοράσει ... ζωές;;;;;;;;
5 σχόλια :

 1. Ευχαριστώ! Δουλεύει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όταν φτάσετε στο τέλος ενός επεισοδίου, και πρέπει να περάσετε από τρία παιγνίδια, ένα κάθε εικοσιτετράωρο, ακολουθήστε τα ίδια βήματα. Μείνετε στην οθόνη που μετρά αντίστροφα για το επόμενο παιγνίδι, αλλάξετε από τις ρυθμίσεις την ημερομηνία, γυρίστε στο παιγνίδι αλλά μην παίξετε, περιμένετε να μηδενιστεί το χρονόμετρο, πηγαίνετε ξανά στην ημερομηνία και διορθώστε την, παίξτε το παιγνίδι! Αυτά! Παρακαλώ! ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το λοιπόν παιδιά, όταν είπα στους φίλους μου ότι μπορώ και παίζω χωρίς να έχω ανάγκη να έχω facebook για να ζητώ ζωές, έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Ναι, δουλεύει ο τρόπος σου Twinkler. Na είσαι καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Konstantinos Sh

  Ασφαλώς και ό,τι δημοσιεύεται εδώ έχει πρώτα δοκιμαστεί και δουλεύει, αγαπητέ Konstantinos Sh. Καλό ... Candy Crush, λοιπόν, και βρείτε μερικά δευτερόλεπτα χρόνο να μας πείτε ένα ευχαριστώ. :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΝΕΟ: Για να εμφανιστούν οι τρεις δοκιμασίες, μετά το τέλος κάθε επεισοδίου, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδεθεί από το διαδίκτυο. Διαφορετικά θα σας ζητά σύνδεση με το Facebook.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Share it