Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

10 + 1 εφαρμογές για iphone

0(Με το σκεπτικό ότι τα smart phones, στη συγκεκριμένη περίπτωση τα iphones, αποτελούν μικρούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δημοσιεύω αυτή την ανάρτηση στην ενότητα των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.)

1. Phone Drive:  Μπορείτε να ανταλλάξετε ό,τι αρχείο θέλετε, ανάμεσα σε iphone ή iphone και κομπιούτερ, που μοιράζονται το ίδιο wifi. Η μεταφορά γίνεται όσο μεγάλο και αν είναι το αρχείο σας. Δεν είναι δωρεάν, αλλά πολύ πολύ φτηνό.

 2. Units Plus:  Μετατρέπει μονάδες μέτρησης μήκους, χρημάτων, πίεσης, ταχύτητας, ήχου, θερμοκρασίας και πολλά άλλα!

 3. Toolkit:  Έχει μέσα χάρακα, μεγεθυντικό φακό και ένα καθρεφτάκι για κάθε περίσταση.

 4. Tuner+: Είναι τονοδότης. Έχει κι άλλους, αλλά νομίζω αυτός είναι καλύτερος.

 5. Radio Cyprus:  Έχει όλους τους σταθμούς της Κύπρου (χρειάζεται σύνδεση με το ίντερνετ).

 6. SoundHound:  Ακούτε ένα τραγούδι ή μουσικό κομμάτι και θέλετε να μάθετε πληροφορίες γι’ αυτό, έτσι ώστε να το ψάξετε αργότερα; Ανοίξετε το πρόγραμμα και θα σας πει αμέσως ό,τι θέλετε για το τραγούδι που ακούτε! (χρειάζεται σύνδεση με το ίντερνετ).

 7.  eScore:  Αν θέλετε να έχετε ενημερώσεις, πότε η ομάδα σας σκοράρει (θέλει ίντερνετ).

 8.  Εορτολόγιο: Είναι σχεδόν σωστό και ολοκληρωμένο ημερολόγιο. Αν το συγχρονίσετε με τις επαφές σας, θα ξέρετε ποιος γιορτάζει κάθε μέρα (εντάξει, σας είπα, δεν είναι και εντελώς αλάνθαστο! )

 9. SMS Manager: Σας επιτρέπει να ομαδοποιήσετε τις επαφές από το τηλέφωνό σας, και να στείλετε sms με ένα κλικ. Το κακό είναι ότι ομαδοποιεί τις επαφές σας μέσα στο ίδιο το πρόγραμμα. Όχι τις επαφές στην εφαρμογή του τηλεφώνου σας.

10.  Groups (Qbix, Inc.):  Το βρήκα καλύτερο από το προηγούμενο, γιατί μου ομαδοποίησε και τις επαφές στην εφαρμογή του τηλεφώνου. Εκτός από sms που μπορείτε να στείλετε σε μια ομάδα σας, μπορείτε επίσης να κάνετε προώθηση και ένα email. Άρα αυτό.

11. WhatsApp: Στέλλει μεγάλα αρχεία από smart phone σε smart phone. Τη δεύτερη χρονιά χρήσης, ίσως ζητήσει συνδρομή.

Αν έχετε να προτείνετε κι εσείς κάτι, εδώ είμαστε!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Share it